مقدمه
کافی میت نوعی پودر فوری حاوی شیر غیر لبنی و خامه ای کننده نوشیدنی گفته می شود که بیشتر برای اضافه کردن طعم شیر به قهوه، پودر قهوه و قهوه فوری استفاده می گردد. این محصول اولین بار توسط شرکت نستله با فرمولی بسیار خوشمزه تولید شد، کافی میت کالری کمی دارد و مصرف آن نیز بسیار راحت می باشد و نستله توانست پس از تولید آن در طی زمانی کم طرفداران بسیار زیادی در بین قهوه خورها پیدا کند
کافی میت به طور قطع یکی از محبوب ترین افزودنی هایی می باشد که برای ترکیب شدن با قهوه و چای مورد استفاده قرار می گیرد که باعث می شود یک حالت خامه ای و کرمی به قهوه افزوده شود و مزه تلخ قهوه کمتر شود.
آمارهای به دست آمده از نحوه استفاده مردم جهان از قهوه شگفت انگیز است. تحقیقات نشان داده اند که ۷۲ درصد از افراد، نوشیدنی قهوه خود را با یک کریمر قهوه لبنی یا غیر لبنی مصرف می کنند و ۳۰ درصد از افزودنی های شیرین بهره می گیرند
خریدهام همراه شماست
تاریخچه کافی میت
تاریخچه کافیمیت به دهه ۱۹۶۰ برمیگردد، زمانی که شرکت Nestlé این محصول را معرفی کرد. ابتدا به نام “راک میت” (راکتور میت) شناخته میشد و به عنوان یک جایگزین برای شیر در قهوه معرفی شد. در آغاز، این محصول تنها از شیر پاستوریزه تهیه میشد.
در سالهای بعد، ترکیبات و فرمولاسیون کافیمیت بهبود یافت و انواع مختلفی از آن، از جمله نسخههای بدون چربی، کم کالری و طعمهای مختلف، عرضه شد.
از آن زمان تا کنون، کافیمیت به عنوان یک افزودنی محبوب در قهوه و نوشیدنیهای گرم دیگر به شهرت رسیده است و در بازارهای جهانی به عنوان یک گزینه سریع و آسان برای افزودن طعم شیرین و کرمی به نوشیدنیها مورد استفاده قرار میگیرد
شرکت نستله در سال ۱۹۶۱ روغن های گیاهی را جایگزین چربی شیر و پروتئین شیر را تا حد قابل توجهی زیاد کرد و موفق به تولید محصولی شد که به راحتی در مایعات داغ حل می شد، این محصول کافی میت نام گرفت که امروزه یکی از پرفروش ترین محصولات جانبی نوشیدنی هایی مثل قهوه به شمار می رود و پس از آن برندهای دیگر نیز به تولید آن پرداختند
ترکیبات کافی میت
در ترکیب کافی میت از لبنیات و شیر استفاده نمی کنند و از روغن های گیاهی استفاده می شود. در واقع این محصول یک ماده غیر لبنی تولید شده از روغن های نارگیل، روغن هسته خرما، روغن سویا، شربت ذرت، کازئینات سدیم، شکر و …است. اغلب این مواد غیر لبنی حاوی پروتئین شیر (کازئین) هستند.
در این محصول از رنگ های خوراکی نیز استفاده می شود. این کار باعث می شود رنگ قهوه مانند زمان استفاده از شیر سفید شود. استفاده از روغن ها در این محصول باعث کریمر شدن قهوه و شکر و شربت سبب شیرین شدن آن می شود.
کافی میت در دو نوع ساده و رژیمی تولید می شود. نوع رژیمی و کم کالری آن کرم کمتر و شیرینی کمتری دارد. و در آن برای شیرین کردن از وانیل و کرم ایرلندی استفاده می شوند.
کافی میت چیست؟
کافی میت نوعی کریمر (creamer) و ماده ای افزودنی به قهوه است که معمولاً به جای شیر استفاده می شود. البته از این ماده افزودنی در چای، شکلات داغ و … نیز می توان استفاده کرد؛ اما بهترین مزه را در قهوه ایجاد می کند. کافی میت ها به صورت پودر یا مایع هستند و پس از دم کردن قهوه به آن اضافه می شوند. کافی میت پودری معمولاً بیشتر مانند یک سفیدکننده (به تقلید از شیر) و شیرین کننده عمل می کند و می تواند برای چای نیز استفاده شود. اما نوع مایع بیشتر از اینکه نوشیدنی را کمرنگ و متمایل به سفید کند، کریمر است. بنابراین، کاربرد کمتری در چای دارد و بیشتر برای قهوه کاربردی است
انواع کافی میت
اینمحصول بسیار خوش طعم و عطر که به عنوان طعم دهنده انواع قهوه مورد استفاده قرار می گیرد در طعم های مختلف تولید شده است که از مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد
خامه بادام پاریزیان
شیرینی زنجبیلی
قهوه موکا نعناع
این محصولات اغلب در ایالت کالیفرنیا آمریکا تولید می شود.
همچنین انواع کافی میت ها به صورت کم چرب و رژیمی در طعم های مختلف در بازار عرضه شده اند.
کافی میت رژیمی پودری
کافی میت رژیمی مایع نسبت به دو نوع کافی میت گفته شده در بالا کم تر کرم و خامه دارد و معمولاً دارای قند کمتری نیز میباشد. بنابراین، برای افرادی که به سلامتی و کنترل مصرف قند در رژیم غذاییشان اهمیت میدهند، انتخاب معقولی است. این نوع کافی میت به شما امکان میدهد تا لذت قهوه را بدون افزایش قند مصرفی روزانه تان تجربه کنید
کافی میت بهتر است یا شیر
برای اینکه بتوانیم به این سوال پاسخ دهیم باید بین کافی میت و شیر مقایسه ای انجام دهیم؛ کافی میت منبع چربی و کالری است در حالی که شیر به این صورت نیست، کافی میت حاوی مواد اضافه شده (مانند شکر، طعم دهنده های مصنوعی و رنگ ها) است که شیر فاقد آن است. از سوی دیگر، شیر حاوی چربی و قند کمتری نسبت به کافی میت است و حاوی پروتئین و مواد معدنی مانند کلسیم و پتاسیم است
kharidham.ir
نام های دیگر کافی میت
پودر شیر
فومر
قهوه خامه ای سبزیجات
کرم قهوه
سفید کننده قهوه
چه نوع قهوه ای با کافی میت بهتر طعم بهتری می گیرد؟
قهوه فوری احتمالاً مناسب ترین نوع قهوه برای استفاده باکافی میت است، زیرا شما راحت ترین روش برای تهیه قهوه را با راحت ترین روش برای سفید کردن آن ترکیب می کنید. شما می توانید یک فنجان از کمد خود در بیارید و به راحتی یک نوشیدنی فوری بسازید. قهوه، کافی میت و شکر (البته شکر کمتری به دلیل وجود شکر درکافی میت) و آب اضافه کنید و حتی بدون رفتن به یخچال کارتان تمام می شود.
اکثر مردم در بریتانیا هنوز هم به طور منظم قهوه فوری می نوشند. میتوانید از کافی میت برای تمام قهوههایی که با استفاده از انواع مختلف روشهای دمآوری از اسپرسو گرفته تا قهوه فیلتر شده استفاده کنید.
شیر حیوانی یا لبنی
شیرهای حیوانی یا لبنی در واقع اصلی ترین نوع شیر به شمار آمده که همراه با قهوه سرو می شوند. اما استفاده از این شیر مشکلاتی به همراه دارد. برخی افراد نسبت به لاکتوز موجود در شیر حیوانی حساسیت داشته و معده آنها دچار مشکلات گوارشی می شود. همچنین شیرهای لبنی برای اینکه حالت خوب و خامه ای مناسبی به قهوه بدهند بایستی ابتدا فوم گیری شوند که این امر به زمان و مهارت بالایی نیاز دارد.
چگونه از کافی میت استفاده کنیم
در حالت کلی روش اصلی استفاده از کافی میت به این شکل می باشد که شما بعد از درست کردن قهوه، حالا چه به صورت اسپرسو باشه یا قهوه دمی و قهوه فرانسه، پودر کافی میت را بر روی قهوه بریزید و آن را با قهوه خوب ترکیب نمایید و سپس سرو میکنید. دقیقا مثل وقتی که شکر و شیر به قهوه خود اضافه میکنید.
مقدار استانداردی که از کافی میت توصیه شده است به ازای یک فنجان قهوه، دو قاشق چایخوری است اما این مورد کاملاً سلیقه ای می باشد و شما در صورتی که تمایل دارید قهوتون حالت خامه ای بیشتری بگیرد و طعم تلخی آن خیلی کم شود، می توانید این نسبت را تغییر بدهید و افزایش بدهید.
در صورتی که بین کسانی هستید که قهوه را با موکاپات درست می کنید میتوانید وقتی که پودر قهوه را داخل بسکت موکاپات ریختید، پودر کافی میت را نیز اضافه کنید و در واقع قهوه را همزامان با کافی میت عصاره گیری کنید، با اینکمار طعم و مزه کافی میت با قهوه شما به طور کامل ترکیب می گردد.
jp0zzd